nieuws

Hunkemöller en Sträter in de prijzen

Horeca

AMSTERDAM – De winkelketens Hunkemöller en Claudia Sträter hebben een prijs gekregen als beste bedrijven om voor te werken. Beide bedrijven ontvangen van hun werknemers een dikke acht als rapportcijfer.

Hunkemöller en Sträter in de prijzen

Dat meldt moederconcern Maxeda van beide winkelketens in een persbericht. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt door het bureau Effectory. Hunkemöller won met het rapportcijfer 8,1 in de categorie Grote Organisaties, terwijl Sträter met 8,3 zegeviert onder de middelgrote ondernemingen. Vorig jaar gingen deze prijzen respectievelijk naar KLM en Tails Woondiensten.

Maxeda is in zijn nopjes met de awards. ‘De passie van onze mensen in het dienen van onze klanten vormt de basis van ons succes’, zegt topman Tony DeNunzio. De prijzen worden donderdag 29 maart uitgereikt.

Reageer op dit artikel