nieuws

Icebier in pet-fles

Horeca

Onlangs vond de introductie van Dommelsch Ice in PET-fles plaats. Deze verpakking is een veilig alternatief voor festivals en evenementen, waar niet gewerkt mag worden met de glazen longneck fles. De nieuwe fles is licht, schokbestendig en gebruiksvriendelijk. Het PET-materiaal is vijf keer lichter dan glas. De multilayer fles zorgt ervoor dat het icebier in […]

Onlangs vond de introductie van Dommelsch Ice in PET-fles plaats. Deze verpakking is een veilig alternatief voor festivals en evenementen, waar niet gewerkt mag worden met de glazen longneck fles. De nieuwe fles is licht, schokbestendig en gebruiksvriendelijk. Het PET-materiaal is vijf keer lichter dan glas. De multilayer fles zorgt ervoor dat het icebier in een prima conditie blijft, aldus de brouwer.

Dommelsch is participant in het concept ‘wonen en werken in de toekomst’ van het Living Tomorrow gebouw in Amsterdam en ontwikkelt hier het Café van de Toekomst, dat als proeftuin voor nieuwe en vernieuwende horecaconcepten zal dienen.br>
Informatie: Dommelsch / Interbrew Nederland, Breda, tel. (076) 525 20 54.

Reageer op dit artikel