nieuws

Innovation Awards: terug in de tijd

Horeca

De prestigieuze horecawedstrijd om de Horecava Innovation Awards komt met een speciale jubileumexpositie. De wedstrijd voor leveranciers voor de horeca- en cateringbranche tijdens de vijftigste Horecava in Amsterdam, blijkt met ‘Toen & Nu’ terug in de tijd.

Innovation Awards: terug in de tijd

In de vier bekende categorieën Food & Beverage, Equipment, Interior & Design en Services, kijkt de organisatie terug in de tijd. Naast de nieuwe kandidaten toont ‘Toen & Nu’ innovaties uit het verleden. De expositie is te zien tijdens de komende jubileumeditie van de Horecava van 9 topt en met 12 januari 2006. De winnaar van de Horecava Innovation Award wordt bekendgemaakt op de openingsdag van de grootste horecavakbeurs van ons land.

Vorig jaar ging de overall-prijs in de Horecava Innoavation Awards naar de Doggy, een wiebelvaste tafel. De Doggy won eveneens in de categorie Interior & Design. In de categorie Food & Beverage won Royal Club 8.3 van frisdrankenleverancier Vrumona. De Hoegaarden-ijszuil ging in de categorie Equipment met de hoofdprijs aan de haal. De winnaar bij Service was Oxycom uit Raalte met het energiezuinige systeem Indoor 400.

De beursorganisatie maakt verder bekend veel aandacht te besteden aan de buitenlandse keuken. Zo komen er speciale paviljoens voor de Italiaanse, Amerikaans en Duitse keuken. Verder is er het Ondernemersplein voor Starters, waar beginnende horecabedrijven informatie kunnen inwinnen. Terug van weggeweest is het Franchiseplein.

Reageer op dit artikel