nieuws

Insluiper’ gaat beestachtig tekeer in restaurant

Horeca

Controleer bij het afsluiten van uw bedrijf altijd goed of alle gasten de zaak hebben verlaten. Deze gouden horecaregel zag de eigenaar van Ester restaurant in het Zweedse Kungsbacka, zo’n driehonderd kilometer gelegen van de hoofdstad Stockholm, even over het hoofd.

Afgelopen weekend sloop kort voor sluitingstijd een eland het restaurant binnen. Na een potje stoeien met het interieur – waarbij enige schade ontstond – zocht de ‘insluiper’ wanhopig naar een uitgang. Als een stuntman in actie holde het beest uiteindelijk door een glazen raam zijn vrijheid tegemoet. De gealarmeerde veearts trof het Scandinavische beest niet meer aan. ‘Hij verdween in onbekende richting’, aldus de lokale politiechef.

Afgelopen weekend sloop kort voor sluitingstijd een eland het restaurant binnen. Na een potje stoeien met het interieur – waarbij enige schade ontstond – zocht de ‘insluiper’ wanhopig naar een uitgang. Als een stuntman in actie holde het beest uiteindelijk door een glazen raam zijn vrijheid tegemoet. De gealarmeerde veearts trof het Scandinavische beest niet meer aan. ‘Hij verdween in onbekende richting’, aldus de lokale politiechef.

Reageer op dit artikel