nieuws

Interactieve workshops over het vak

Horeca

De FNV Horeca komt met een gratis interactieve workshops voor medewerkers en leidinggevenden in de branche. Gastvrouw van de Expeditie Passie, Trots en Vakmanschap is Ingrid van Eeghem van het Eindhovense toprestaurant De Karpendonkse Hoeve.

Interactieve workshops over het vak

Rollenspelen, discussies en praktische handelingen vormen de ingrediënten van de workshops, die op maandag 30 oktober worden gehouden in de Vakschool Wageningen. De workshops gaan onder meer over lastige praktijksituaties, verkopen aan tafel en het verbeteren van de gastvrijheid.

Er is ruimte voor 320 horecamedewerkers. De deelname is gratis. De Expeditie wordt gefinancierd door het Sociaal Fonds Horeca. Het initiatief wordt ondersteund door onder meer het Gastvrijheidgilde, Bedrijfschap Horeca en Catering en het Horeca Branche Instituut. Tijdens de Expeditie presenteert FNV Horeca het boekje ‘Plezier Hier’, een boek met als rode draad plezier op het werk.

Reageer op dit artikel