nieuws

Internationale krokante wraps

Horeca

Vanaf heden zijn de nieuwe CrispWraps van Beckers verkrijgbaar. Dit is een nieuw concept van kant en klare krokant gevulde wraps. Ze zijn zowel in de oven, combisteamer of magnetron te bereiden en blijven lekker krokant. . Er zijn drie varianten verkrijgbaar. Mexico (gevuld met gekruid gehakt en Mexicaanse groenten), Indonesia (gevuld met mild gekruide […]

Vanaf heden zijn de nieuwe CrispWraps van Beckers verkrijgbaar. Dit is een nieuw concept van kant en klare krokant gevulde wraps. Ze zijn zowel in de oven, combisteamer of magnetron te bereiden en blijven lekker krokant. . Er zijn drie varianten verkrijgbaar. Mexico (gevuld met gekruid gehakt en Mexicaanse groenten), Indonesia (gevuld met mild gekruide nasi en stukjes ham) en France (gevuld met broccoli, rijst en Edammer kaas). Deze wraps zijn te serveren als lunchgerecht, als tussendoortje of als onderdeel van een maaltijd. De ovenproducten zijn verpakt per 18 stuks van 105 gram.

Vanaf heden zijn de nieuwe CrispWraps van Beckers verkrijgbaar. Dit is een nieuw concept van kant en klare krokant gevulde wraps. Ze zijn zowel in de oven, combisteamer of magnetron te bereiden en blijven lekker krokant. . Er zijn drie varianten verkrijgbaar. Mexico (gevuld met gekruid gehakt en Mexicaanse groenten), Indonesia (gevuld met mild gekruide nasi en stukjes ham) en France (gevuld met broccoli, rijst en Edammer kaas). Deze wraps zijn te serveren als lunchgerecht, als tussendoortje of als onderdeel van een maaltijd. De ovenproducten zijn verpakt per 18 stuks van 105 gram.

Van de CrispWraps Mexico is ook een magnetronvariant verkrijgbaar. Deze zijn verpakt per zes doosjes, waarin 10 wraps (105 gram). Menusuggesties of POS materiaal is via onderstaand adres op te vragen.

Informatie: Beckers, Tilburg, tel. afdeling Customer Service (013) 583 52 10.

Van de CrispWraps Mexico is ook een magnetronvariant verkrijgbaar. Deze zijn verpakt per zes doosjes, waarin 10 wraps (105 gram). Menusuggesties of POS materiaal is via onderstaand adres op te vragen.

Informatie: Beckers, Tilburg, tel. afdeling Customer Service (013) 583 52 10.

Reageer op dit artikel