nieuws

Joris Mathijssen begint eigen sportzaak

Horeca

GOIRLE – Profvoetballer Joris Mathijssen begint een eigen sportwinkel onder de naam ‘Joris’. De winkel komt in het nieuwe winkelcentrum De Hovel in Goirle.

Joris Mathijssen begint eigen sportzaak

Dat meldt het Brabants Dagblad. Mathijssen, tegenwoordig voetballend in Hamburg, is voor vijftig procent eigenaar van de winkel. De 30-jarige voormalige ijshockeyinternational Mark van Ranzow is de andere eigenaar. Hij neemt de exploitatie van de winkel voor zijn rekening.

Mathijssen en Van Ranzow zijn zwagers. De winkel komt in een deel van het nieuwe winkelcentrum waar ook Intertoys en Blokker vestigingen krijgen. Von Ranzow is momenteel penitentiair inrichtingswerker in de Willem II-gevangenis in Tilburg. Beide mannen kennen elkaar al jaren en droomden volgens hun woordvoerder al sinds hun jeugd van een sportwinkel.

Reageer op dit artikel