nieuws

Kant-en-klare sausvarianten

Horeca

Nieuw in het assortiment van Verstegen zijn de culinaire ‘warm up’ sauzen. Kant-en-klaarsauzen, voor direct gebruik of als basis om uw eigen saus te bereiden. Er zijn vijf sausvarianten verkrijgbaar; Hollandaise-, bearnaise-, nantua-, peper- en kerriesaus. Deze sauzen zijn eenvoudig op te warmen. De stickverpakking is gebruiks- en milieuvriendelijk en neemt minder ruimte in bij […]

Kant-en-klare sausvarianten

Nieuw in het assortiment van Verstegen zijn de culinaire ‘warm up’ sauzen. Kant-en-klaarsauzen, voor direct gebruik of als basis om uw eigen saus te bereiden. Er zijn vijf sausvarianten verkrijgbaar; Hollandaise-, bearnaise-, nantua-, peper- en kerriesaus. Deze sauzen zijn eenvoudig op te warmen. De stickverpakking is gebruiks- en milieuvriendelijk en neemt minder ruimte in bij zowel transport, opslag én als restafval, aldus de fabrikant. Informatie: Verstegen Specerijen, Rotterdam, tel. (010) 245 51 00

Reageer op dit artikel