nieuws

KHN praat met minister over roken

Horeca

Koninklijk Horeca Nederland (KHN) overlegt dinsdagmiddag 17 april met minister Ab Klink van Volksgezondheid over het rookbeleid in de horeca. KHN geeft om 19.00 uur tekst en uitleg over het overleg.

KHN praat met minister over roken

Dat meldt persbureau Novum. KHN zegt nog geen toelichting te geven. Ook het ministerie laat weten nog niets te willen zeggen. Ook niet na het overleg, zo laat het ministerie weten. Minister Klink zal eerst nog een evaluatie afwachten, meldt een woordvoerder van het ministerie.

Klink zal eind mei een besluit over het rookbeleid in de horeca aankondigen in de Tweede Kamer’, aldus een woordvoerder van Volksgezondheid.

Eerder deze week bleek uit een enquête van Misset Horeca onder de grootste horecabedrijven van ons land, dat een grote meerderheid van de grote horecazaken voorstander is van een rookverbod. ‘We horen die signalen ook. Dit past in de lijn van het stappenplan’, aldus een woordvoerder van KHN op Trouw.nl.

Oproep

Wilt u reageren op dit artikel? Dat kan. Mail uw reactie (maximaal honderd woorden) voorzien van naam en bedrijfsnaam naar onze redactie. Die plaatst uw reactie zo spoedig mogelijk op deze site.

Hier reageren…

Zie ook:

Horecagiganten wil snel rookverbod

Reageer op dit artikel