nieuws

KHN wil Adviesraad voor moeilijke dossiers

Horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) wil een Adviesraad instellen om objectief advies in te roepen over belangrijke vraagstukken in de branche zoals alcoholmisbruik, rookbeleid, openingstijden en overlast.

KHN wil Adviesraad voor moeilijke dossiers

‘Deze Adviesraad kan een belangrijke functie vervullen binnen onze vereniging door gevraagd en ongevraagd advies te geven. Samen kunnen we kaders bepalen en leden hierop aanspreken. Samen zorgen we voor een horecabranche die er toe doet’, aldus KHN-directeur Lodewijk van der Grinten in het ledenblad Horeca Nederland.

KHN

De Ledenraad heeft enthousiast gereageerd op het plan te komen met een Adviesraad. KHN stelt dat het op belangrijke vraagstukken opinievormend naar overheden, consumenten en andere branches is. Samenwerken vormt daarbij een belangrijke rol.

Van der Grinten: ‘Samenwerken is onze grootste kracht als belangenbehartiger van 20.000 horecaondernemers. Op die manier creëren we een lidmaatschap dat er toe doet. KHN biedt meer dan alleen ledenvoordelen en kennis’.

Wanneer de Advies ingesteld wordt en wie er zitting neemt in het orgaan is niet kenbaar gemaakt.

Reageer op dit artikel