nieuws

KHN wil Veronicaschip terughalen

Horeca

Het voormalige zendschip van Radio Veronica komt mogelijk terug naar Nederland. De tot danscafé omgebouwde boot ligt al vijf jaar in de haven van Antwerpen. De voorzitter van de afdeling Waalwijk van Koninklijk Horeca Nederland (KHN), Ben Scholten, wil het schip naar Waalwijk halen.

KHN wil Veronicaschip terughalen

De voormalige radioboot moet in Waalwijk dienst doen als discotheek. ‘De gemeente heeft zich vorig jaar uitgesproken voor de vestiging van een kleinschalige discohteek in Waalwijk’, aldus Scholten.Scholten maakte direct werk van het drijvende danscafé, toen hij hoorde dat de boot te huur was. ‘Ik ben momenteel in onderhandeling met de eigenaar van het schip. Donderdag 6 april heb ik een gesprek met wethouder Van Eeten’, zo meldt Scholten.

Reageer op dit artikel