nieuws

Koninklijk Theater Carré en AmsterdamseUitjes.nl gaan samenwerken

Horeca

AmsterdamseUitjes.nl organiseert exclusieve rondleidingen voor groepen in het prachtig gerestaureerde Carré.

Diederik Luijt van Carré en projectmanager Frank Hekelaar van het Amsterdamse buro: “het is een unieke kans voor iedereen om eindelijk eens te mogen zien waar Toon Hermans zich voorbereidde op zijn shows en om ook te zien hoe het vroegere circusgebouw in de loop der jaren is getransformeerd naar het mooiste theater van Nederland”.De magie van Carré huist in alle hoeken van het beroemde theater aan de Amstel, van de diepste kelders tot de nok van de toneeltoren. Hoewel Carré in alles nog de sfeer van120 jaar historie ademt, gaat achter de schermen een ultramodern theater schuil.

Reageer op dit artikel