nieuws

kroneberg, oosthoek en o’brien genomineerd voor nationale catering award

Horeca

Op donderdag 7 april worden ze weer uitgereikt, de Nationale Catering Awards of te wel de Oscars van de catering. Er zijn vier categorieën, partycatering, bedrijfscatering, institutionele catering en gastvrijheid.

In elk van de vier categorieën zijn drie genomineerden gekozen die tijdens de feestelijke uitreiking in The Open in Tiel strijden om de felbegeerde Award 2005.

In de categorie partycatering zijn dit Henk Kroneberg, directeur van Verhaaf Party Catering, Jorrit Oosthoek, projectmanager Party& Events namens Albron bij Theater Carré en Anthony O’Brien, cateringmanager namens Hutten Exclusieve Catering bij de Vereeniging en Stadsschouwburg in Nijmegen.De Nationale Catering Awards is een initiatief van het vakblad Catering Magazine.

Reageer op dit artikel