nieuws

Kruiden uit de diepvries

Horeca

Het enige bestanddeel dat aan de kruiden is toegevoegd is plantaardige olie (maximaal 5 procent) om te voorkomen dat ze aan elkaar plakken in de diepvries. De diepgevroren kruiden zijn al gewassen en gesneden, wat in vergelijking met verse kruiden tijdbesparing oplevert. Ze zijn verpakt in een strooibusje à 50 gram, dat gemakkelijk te openen […]

Kruiden uit de diepvries

Het enige bestanddeel dat aan de kruiden is toegevoegd is plantaardige olie (maximaal 5 procent) om te voorkomen dat ze aan elkaar plakken in de diepvries.
De diepgevroren kruiden zijn al gewassen en gesneden, wat in vergelijking met verse kruiden tijdbesparing oplevert. Ze zijn verpakt in een strooibusje à 50 gram, dat gemakkelijk te openen en te sluiten is. De aangebroken verpakkingen kunnen zo lange tijd in de vriezer bewaard blijven.Voor informatie: G. Frost Diepvries, Etten-Leur. Tel. (076) 501 39 52.

Reageer op dit artikel