nieuws

‘La place beste wegrestaurant

Horeca

Wegrestaurant La Place is, als we de ANWB mogen geloven, het beste wegrestaurant van Nederland.

Het ANWB-magazine Kampioen nam veertig bedrijven langs de Nederlandse autosnelwegen onder de loep. De uitslag van de test staat in het decembernummer van Kampioen.
Het maandblad stuurde twee mystery guests op pad die in alle vestigingen een hapje gingen eten. Het onderzoek leverde vijf winnaars op. Op de eerste plaats dus La Place, dat drie wegrestaurants heeft. De bedrijven worden geprezen om de verse producten en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook het gegeven dat de gerechten bereid worden in het zicht van de gast, is een pluspunt, vindt Kampioen. Op de tweede plaats komt AC Restaurants. Van der Valk rolt als derde uit de test en valt op door de grote porties. Op de vierde en vijfde plaats eindigen respectievelijk Mercure Hotel Postiljon (‘de bediening is minder vriendelijk dan elders’) en De Goudreinet. Het eten in deze laatste keten is ‘vrij vet en zout’.

Reageer op dit artikel