nieuws

La Place Express op Schiphol

Horeca

HMSHost start een La Place Express op Schiphol. Het gaat om de eerste vestiging van La Place op de Nederlandse luchthaven.

La Place Express op Schiphol

‘Het verse assortiment van etens- end drinkwaren is een geweldige aanvulling voor onze bestaande reeks hiervan op Schiphol. Het bieden van gezondere organische en verse maaltijden ondersteunt onze ambitie om de voorkeursluchthaven van Europa te worden’, aldus Otto Amnbagsheer, directeur Business Area Consumers van Schiphol.

Het assortimenet van La Place Express zal onder andere bestaan uit vers gevulde paninis, gemaakt uit deeg dat ter plekke gekneed en gebakken wordt. Ovenverse viennoiseries, samen met een uitgebreide reeks van fruit- en groentesappen, organische ijsthee, limonades en vitaminesappen zijn er ook verkrijgbaar.

Verder kunnen reizigers salades en verse maaltijden kopen bij La Place Express gedurende 24 uur per dag. Ook kunnen zij op locatie hun maaltijd nuttigen, of deze naar huis of kantoor meenemen. Van haar locatie op Schiphol Plaza, net even eerder dan de paspoortcontrole, is dit nieuwe snelservice restaurant toegankelijk voor iedereen; van reizigers tot ontmoeters & ophalers, en ook voor het luchtvaartpersoneel.

Dawn Wilding, HMSHost EMEA vice-president, over de komst van La Place op Schiphol: ‘La Place is een welbekende en herkenbare naam voor onze nationale passagiers, en daarom is het een zeer gewaardeerd merk voor het vliegveld. Met La Place leveren wij nog een restaurant dat de authentieke Nederlandse ervaring op dit vliegveld brengt’.

Reageer op dit artikel