nieuws

Los ingevroren

Horeca

Alle kroketten worden voortaan los ingevroren verpakt, dankzij een nieuw productieproces. De kroketten liggen niet meer als één blok in de doos. Volgens de leverancier geeft dit ‘een optimaal bakgedrag en een mooiere paneerlaag, ook na ontdooien’.Verder heeft de verpakking van de Breti-kroketten een ander design gekregen. Duidelijk staan het aantal stuks, gewicht en andere […]

Los ingevroren

Alle kroketten worden voortaan los ingevroren verpakt, dankzij een nieuw productieproces. De kroketten liggen niet meer als één blok in de doos. Volgens de leverancier geeft dit ‘een optimaal bakgedrag en een mooiere paneerlaag, ook na ontdooien’.
Verder heeft de verpakking van de Breti-kroketten een ander design gekregen. Duidelijk staan het aantal stuks, gewicht en andere productkenmerken aangegeven. Tot slot is het assortiment uitgebreid met de Kip Kroket Royal. Een 100 grams kipkroket, bereid met een blanke ragout en malse stukjes kippenborstfilet.

Voor informatie: Beckers, Tilburg. Tel. (013) 583 52 00.

Reageer op dit artikel