nieuws

Maanwater bij volle maan

Horeca

Red Bull Nederland presenteert een nieuw drankje, LunAqua, een water mét (Dynamic Element) of zonder cafeïnesmaakje (Pure Element). Behalve in Oostenrijk moet LunAqua ook in Nederland een premium watermerk worden in de horeca, onder de noemer maanwater of alpenwater. De bio-energetische krachten van water zijn bij volle maan het sterkst, is het verhaal. ‘Maanwater’ is […]

Red Bull Nederland presenteert een nieuw drankje, LunAqua, een water mét (Dynamic Element) of zonder cafeïnesmaakje (Pure Element). Behalve in Oostenrijk moet LunAqua ook in Nederland een premium watermerk worden in de horeca, onder de noemer maanwater of alpenwater.

De bio-energetische krachten van water zijn bij volle maan het sterkst, is het verhaal. ‘Maanwater’ is dan ook slechts korte tijd beschikbaar. Aan het eind van de volle maan moet het aftappen van het bronwater worden gestopt, omdat de werking van de maan verandert. LunAqua is verfrissend, herstellend en opwekkend. Met dit soort filosofieën en met de organisatie van vollemaanfeesten brengt Red Bull Nederland het water bij de horeca onder de aandacht.

Mariska Woertman van Red Bull Nederland zegt daarover: ‘We willen de viering van volle maan terugbrengen in ons land. Laat je gaan met volle maan, je kunt toch niet slapen; dat is de gedachte erachter.’ De eerste vollemaanfeesten werden in de nacht van 27 april gegeven in onder meer Fiod in Tilburg en in theater Diana te Assen. Ook op 26 mei waren er feesten bij horecagelegenheden in het hele land.

LunAqua zit in een 33 cl petfles, moet gekoeld uit de fles worden gedronken en is alleen verkrijgbaar in de outlets die vollemaanfeesten organiseren. ,,Met dit concept kan de horeca een feestje geven op een stille dag. De volgende volle maan is op maandag 24 juni’’, laat Woertman weten. De horecaondernemer geeft zelf inhoud aan de party’s. Red Bull ondersteunt hem met tips op het gebied van muziek, licht, speciale effecten, mysterieuze acts, bodypainting. Kortom, acts die de zinnen prikkelen. Promotiemateriaal is er in de vorm van ijsemmers, koelkasten, tafelstandaards en een chill-out cd.

Voor informatie: Redbull Nederland, Utrecht. Tel. (030) 220 99 30.

Reageer op dit artikel