nieuws

Martinair Partyservice beste stand op Euregio 2003

Horeca

Tijdens de onlangs gehouden Euregio Business Beurs in Hengelo, heeft Martinair Partyservice de prijs gewonnen voor de beste stand. De nieuwkomer op de, inmiddels voor de 16e maal gehouden beurs, kreeg de prijs voor een stand ontworpen door Janine Evers en vormgegeven door decorbouwer Jeroen van der Giessen en de stylistes Sabeth & Mickey.

De stand was voornamelijk uitgevoerd in rood en wit, de Martinair kleuren en straalde uit waar Martinair Partyservice voor wil staan: kleurrijk, creatief, vernieuwend en trendy. Pieter van Gestel, vestigingsmanager Oost Nederland, nam de prijs in ontvangst van Tom Coronel van Coronel Kart Racing: een cheque voor een avond karten met zijn hele team, bloemen, taart en natuurlijk een wisselbeker.

De stand was voornamelijk uitgevoerd in rood en wit, de Martinair kleuren en straalde uit waar Martinair Partyservice voor wil staan: kleurrijk, creatief, vernieuwend en trendy. Pieter van Gestel, vestigingsmanager Oost Nederland, nam de prijs in ontvangst van Tom Coronel van Coronel Kart Racing: een cheque voor een avond karten met zijn hele team, bloemen, taart en natuurlijk een wisselbeker.

Reageer op dit artikel