nieuws

Massale vechtpartijen bij disco in Valkenburg

Horeca

De politie moest in de nacht van zaterdag op zondag veertig agenten laten aanrukken om een eind te maken aan diverse grote vechtpartijen rond een dancing in Valkenburg aan de Geul. Dat meldde de politie zondag.

Massale vechtpartijen bij disco in Valkenburg

Vijf mensen werden gearresteerd. De verdachten komen uit Maastricht (26 en 31 jaar), Valkenburg (22 en 38 jaar) en Meerssen (17 jaar). De vechtpartijen begonnen volgens de politie in dancing Ahoy. Nadat die op last van de politie ontruimd was, gingen tientallen vechtersbazen op straat met elkaar op de vuist.

Valkenburg was afgelopen zomer volgens de politie herhaaldelijk het toneel van vechtpartijen. Die ontstaan vaak doordat ronddolende vrijgezellenfeestjes op elkaar stuiten, of voetbalhooligans uit het hele land die Valkenburg kiezen om daar ‘de beest uit te hangen’ , aldus de politie. De aanleiding voor de vechtpartij van zaterdagnacht is onbekend.

Reageer op dit artikel