nieuws

McGregor koopt damesmodeketen

Horeca

DRIEBERGEN – Modebedrijf McGregor Fashion Group heeft overeenstemming bereikt met de damesmodeketen Pliable over een overname. Pliable heeft vijftien winkels in het westen van het land en behaalde vorig jaar een omzet van 8 miljoen euro.

McGregor koopt damesmodeketen

Pliable mikt op het midden- tot hoge segment van de markt voor dameskleding. Het verkoopt merken als Turnover, Josephine & Co, Jackpot, Just B, Marc O’Polo en McGregor. Van de vijftien zaken komen er dertien op 2 juli in handen van McGregor. De overige winkels gaan onder een andere naam verder.

McGregor zelf werd vorig jaar van de beurs gehaald door Toeca, een gelegenheidsconsortium bestaande uit de directie van McGregor Fashion Group en de durfkapitalist Marcel Boekhoorn. Het bedrijf had vorig jaar een omzet van 165 miljoen euro.

Reageer op dit artikel