nieuws

Meer mannen aan de rosé

Horeca

Mannen drinken komende zomer meer roséwijnen dan voorgaande jaren. Mede daardoor zal de consumptie van rosé verder toenemen. Vorig jaar was rosé nog vooral favoriet bij jongeren en vrouwen.

Meer mannen aan de rosé

Dat meldt Perswijn in haar persaankondiging over het evenement Rosé aan Zee. Perswijn voegt toe dat dit seizoen 20 procent van alle gedronken wijnen een rosé is. Het evenement Rosé aan Zee vindt 17 en 18 juni van 16.00 tot 21.00 uur plaats in Beachclub Oase aan het Noordzeestrand in Scheveningen. Zowel buiten als binnen de strandtent kunnen bezoekers de zomerwijn proeven.

Dat rosé nog steeds in de lift zit, blijkt uit het flink aantal verschillende wijnen op Rosé aan Zee. Met zo’n honderd tot 150 verschillende soorten is er sprake van een heuse roséberg aan het Scheveningse strand. Bezoekers van het evenement kunnen naar hartenlust proeven en hun favoriet wijn selecteren.

Reageer op dit artikel