nieuws

Ministerie van Defensie begint eigen cateringorganisatie

Horeca

Het ministerie van Defensie gaat alle horeca-activiteiten onderbrengen in de eigen cateringorganisatie Paresto. Paresto moet voor alle defensieonderdelen in Nederland en Duitsland de verzorging van eten, drinken en kantinefaciliteiten gaan uitvoeren en de oefenende troepen buiten Nederland van drank, voedsel en (gevechts)rantsoenen voorzien. Paresto belandt daarmee – volgens eigen zeggen – voor wat betreft omvang in de top vijf van Nederlandse cateringorganisaties.

De start van de activiteiten stond gepland op 1 januari 2004, maar die datum is niet gehaald. Paresto is vorig jaar als projectorganisatie in het leven geroepen en constateerde dat er organisatorisch nog te veel hobbels zijn voor zowel Paresto als Defensie. Daarom werd half december besloten om niet te beginnen op de eerste dag van het nieuwe jaar. In de komende weken wordt besloten wanneer de activiteiten beginnen. Van afstel is volgens de leden van de projectorganisatie geen sprake.

De start van de activiteiten stond gepland op 1 januari 2004, maar die datum is niet gehaald. Paresto is vorig jaar als projectorganisatie in het leven geroepen en constateerde dat er organisatorisch nog te veel hobbels zijn voor zowel Paresto als Defensie. Daarom werd half december besloten om niet te beginnen op de eerste dag van het nieuwe jaar. In de komende weken wordt besloten wanneer de activiteiten beginnen. Van afstel is volgens de leden van de projectorganisatie geen sprake.

Reageer op dit artikel