nieuws

Mobiel frituurvet filtersysteem

Horeca

Vito is een compact en mobiel filtersysteem, op de markt gebracht door GR-Europe. Dit filtersysteem filtert frituurvet in tien minuten. De uitvaltijd van de friteuse is door deze korte reinigingstijd gering. ‘De levensduur van de olie wordt hiermee verhoogd en de schoonmaakkosten geminimaliseerd’, zegt GR-Europe. Het apparaat is direct in de frituurpan te plaatsen. De […]

Vito is een compact en mobiel filtersysteem, op de markt gebracht door GR-Europe. Dit filtersysteem filtert frituurvet in tien minuten. De uitvaltijd van de friteuse is door deze korte reinigingstijd gering. ‘De levensduur van de olie wordt hiermee verhoogd en de schoonmaakkosten geminimaliseerd’, zegt GR-Europe. Het apparaat is direct in de frituurpan te plaatsen.

De reiniging begint zodra de stekker in het stopcontact is geplaatst. Het filter is eenvoudig te reinigen in de vaatwasmachine.

Informatie: GR-Europe, Groningen, tel. (050) 750 20 43 of www.gr-europe.com.

Reageer op dit artikel