nieuws

Mobiele kasten voor gekoeld en verwarmd vervoer

Horeca

Deze kasten zorgen ervoor dat bereide levensmiddelen, zoals salades, broodjes, snacks, maar ook soepen of maaltijden probleemloos en volgens de regelgeving van HACCP zijn te bezorgen. ‘De uitneembare kasten worden in de keuken op juiste temperatuur gevuld en houden tijdens het transport nauwkeurig hun temperatuur’, zegt MediTemp. Voor een goede temperatuurcontrole zijn de kasten uitgerust […]

Mobiele kasten voor gekoeld en verwarmd vervoer

Deze kasten zorgen ervoor dat bereide levensmiddelen, zoals salades, broodjes, snacks, maar ook soepen of maaltijden probleemloos en volgens de regelgeving van HACCP zijn te bezorgen. ‘De uitneembare kasten worden in de keuken op juiste temperatuur gevuld en houden tijdens het transport nauwkeurig hun temperatuur’, zegt MediTemp. Voor een goede temperatuurcontrole zijn de kasten uitgerust met een digitaal temperatuurdisplay en een temperatuuralarm. Doordat het voedsel niet meer afkoelt, kan men langer bezorgen en meer meenemen. De kasten werken op 230 Volt of 12 Volt. Bel voor uitgebreide inlichtingen naar MediTemp (0413) 26 93 00.

Reageer op dit artikel