nieuws

Monsterlijk ijsje voor kinderen

Horeca

‘Met dit product wordt de cafetariahouder nog meer variatie geboden, zodat kinderen terug blijven komen voor elke keer een ander ijsje’, aldus de fabrikant. Eerder introduceerde de fabrikant al Punky, Smaily en Marty. Alle kinderijsjes zijn na het nuttigen van het ijs als speeltje voor kinderen te gebruiken. Bel voor een actuele prijslijst of een […]

Monsterlijk ijsje voor kinderen

‘Met dit product wordt de cafetariahouder nog meer variatie geboden, zodat kinderen terug blijven komen voor elke keer een ander ijsje’, aldus de fabrikant. Eerder introduceerde de fabrikant al Punky, Smaily en Marty. Alle kinderijsjes zijn na het nuttigen van het ijs als speeltje voor kinderen te gebruiken.

Bel voor een actuele prijslijst of een nieuwe leaflet Frost-Dujardin: (076) 504 03 50.

Reageer op dit artikel