nieuws

Mooie toekomst hotels Venlo met komst Floriade

Horeca

De toekomst voor hotels in Venlo en omgeving ziet er rooskleurig uit. Dat meldt regiovoorzitter Toon van den Reek van KHN afdeling Noord en Midden-Limburg in een reactie op de komst van de Floriade naar Venlo in 2012.

‘De hotels raken vol. Reken daar op’, aldus Van den Reek. ‘Er zijn sowieso al plannen om het aantal hotelkamers van vierhonderd in Venlo uit te breiden. We gaan de komende tijd nadenken en concrete plannen maken. Denk daarbij aan het samenstellen van arrangementen. Dit doen we in overleg met de organisatie van de Floriade, touroperators en vliegtuigmaatschappijen.’

De Nederlandse Tuinbouwraad maakte woensdag bekend dat de Regio Venlo de wereldlandbouwtentoonstelling Floriade in 2012 mag organiseren. Het gaat hierbij om de gemeenten Horst aan de Maas, Helden, Venlo, Venray en Gennep. De Floriade werd eerder in ons land gehouden in Rotterdam (1960), Amsterdam (1972 en 1982), Den Haag en Zoetermeer (1992) en Haarlemmermeer (2002).

Reageer op dit artikel