nieuws

MotoRAI succesvol ‘evenement

Horeca

De 24ste editie van de MotoRAI, die vorige week in Amsterdam plaatsvond, heeft 47.103 bezoekers getrokken. Dat liet de organisator Amsterdam RAI maandag weten. In vergelijking met de editie van vorig jaar is dat een stijging van het aantal bezoekers met 5 procent.

Op de beurs toonden motorfabrikanten hun nieuwste modellen. Volgens de organisator was er ook veel belangstelling voor de evenementen die op de MotoRAI werden gehouden, zoals het Open Nederlands Kampioenschap Stunten en de wedstrijd ‘Hands on the Bike’, die uiteindelijk om gezondheidsredenen van de kandidaten moest worden afgekapt.

Volgens Amsterdam RAI is het bezoekersaantal enigszins gedrukt door het slechte weer. Het evenement liep van donderdag tot en met zondag. De laatste dag was met ruim 14.000 bezoekers het drukst.

Reageer op dit artikel