nieuws

Neptunus laat Evolution te water op Ordina Open

Horeca

Neptunus Structures, internationaal verhuurbedrijf van tenten en semi-permanente accommodaties is al van oudsher verbonden aan het Ordina Open Tennistoernooi in Rosmalen. Ook dit jaar bouwde het Kesselse bedrijf alle hospitality-ruimtes rondom de tennisbaan en in het VIP-dorp. Voor het eerst dit jaar plaatste Neptunus de Evolution op het Autotronterrein, op een drijvende ponton in het water.

Neptunus laat Evolution te water op Ordina Open

“Het VIP-dorp is geheel aan het water gelegen en de Evolution vormt als drijvend restaurant een oogverblindend middelpunt’’, zegt Dorrie Eilers, commercieel directeur van Neptunus. “Dat heeft heel veel positieve reacties opgeleverd. De Evolution wordt gezien als het pareltje van het Ordina Open complex.’’ De dakconstructie van De Evolution gaat via een hydraulisch systeem in één keer omhoog, hierdoor kan de accommodatie in no-time, op ieder gewenste locatie worden ingezet. De volledig geïsoleerde accommodatie heeft een geheel vrije overspanning en is geschikt voor elke (tijdelijke) toepassing.

Op het centercourt van het tennistoernooi plaatste Neptunus skyboxen waar de diverse partners en sponsoren van het grastoernooi gasten konden ontvangen. Maison van den Boer zorgde in deze boxen en in het VIP-dorp voor de catering.

“Jij komt zeker kijken of er niks lekt bij ons”, kreeg ik, nota bene als echte tennisliefhebber, naar mijn hoofd van een lachende René de Boer (vestigingsmanager van Neptunus Amsterdam). Het tekende de gezelligheid in de diverse boxen. De waarschuwing of het iets zachter kon in de viplounges was op zijn plaats, maar ook fluisterend bleken de boxen prima geschikt voor zowel de tennisliefhebbers als de ‘praters’.

Het zijn drukke weken voor de bouwers van Neptunus. Naast het tennistoernooi bouwt het Kesselse bedrijf, waarvan het marktaandeel fors toenam dit jaar, onder meer op de Royal Ascot, het CHIO in Rotterdam en het Nederlands kampioenschap wielrennen in Maastricht.

In de volgende FZ een interview met René de Boer, onder meer over zijn overstap van De Boer Tenten naar Neptunus.

Reageer op dit artikel