nieuws

Nieuwe mijlpaal eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl

Horeca

In 2000 begon Jitse Groen met de website www.thuisbezorgd.nl, een eten-bestelsite waarbij de consument in grote delen van het land via de website een maaltijd kan bestellen. Drie jaar later meldt Thuisbezorgd.nl een nieuwe mijlpaal.

Nieuwe mijlpaal eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl

De 150.000ste bestelling ging namelijk onlangs over het net. Met 150.000 online bestellingen, een omzet van meer dan drie miljoen euro tot nu toe en vijfhonderd deelnemende bezorgrestaurants noemt Groen zijn onderneming uiterst succesvol. Groen: ‘We zijn met een klein aantal restaurants begonnen in Zoetermeer, die slechts een paar bestellingen per maand ontvingen. Tegenwoordig beschikken we over een continue bemand callcenter.’

Enkele bekende bezorgrestaurants als New York Pizza en Spare Rib Express zijn aangesloten bij Thuisbezorgd.nl, als ook diverse lokale Aziatische restaurants. Vooral op zondag draait de eten-bestelsite op volle toeren. Thuisbezorgd.nl garandeert bestellers dat ze binnen 45 minuten hun maaltijd thuis ontvangen.

Reageer op dit artikel