nieuws

Nu ook de satésaus

Horeca

Satésaus is een van de populairste sauzen in de horeca. Zelf maken kan met de Remia satépasta. Maar dat kost tijd. Gemakkelijk en nieuw is de Remia kant-en-klaar satésaus in bag-in-box. De kant-en-klare satésaus hoeft alleen nog maar opgewarmd te worden. Bovendien is de bag-in-box hersluitbaar en gaat helemaal leeg, waardoor er geen restwaarde ontstaat.Informatie: […]

Nu ook de satésaus

Satésaus is een van de populairste sauzen in de horeca. Zelf maken kan met de Remia satépasta. Maar dat kost tijd. Gemakkelijk en nieuw is de Remia kant-en-klaar satésaus in bag-in-box. De kant-en-klare satésaus hoeft alleen nog maar opgewarmd te worden. Bovendien is de bag-in-box hersluitbaar en gaat helemaal leeg, waardoor er geen restwaarde ontstaat.
Informatie: Remis CV, Den Dolder, tel.(030) 229 78 98 of www.remia.nl.

Reageer op dit artikel