nieuws

O / event start bij nieuwe Utrechtse O / groep

Horeca

O / event, het nieuwe bureau voor evenementen en congressen start tegelijkertijd met de nieuwe Utrechtse bureaugroep: O / groep. Naast O / event presenteren vier gespecialiseerde bureaus zich onder hetzelfde label: O / advies, O / concept, O / kids en O / ontwerp.

O / event is een bureau voor ontwikkeling en organisatie van evenementen. O / event speelt in op het steeds grotere belang dat bedrijven hechten aan belevenismarketing als onderdeel van hun totale marketingbeleid. Het evenement is één van de meest indringende en effectieve manieren om mensen aan een merk/bedrijf te binden. O / event ziet het evenement daarom niet op zichzelf, maar beschouwt het als een integrale bijdrage aan een totaalconcept.

Wat O / event onderscheidt van de vele bureaus op dit gebied, is dat het als onderdeel van O / groep in staat is om ook echt integraal te werken. Het evenement als onderdeel van een (communicatie)plan. O / groep is opgericht om een antwoord te bieden op de vraag naar totaalconcepten vanuit één visie. Daarvoor brengt O / groep competenties op het gebied van organisatie, marketing, communicatie en ontwerp samen. Alle bureaus werken ieder op hun eigen terrein vanuit één visie aan belevingswaarde voor mensen, organisaties, merken en producten.

O / event is binnenkort gevestigd in het onlangs geheel gerenoveerde karakteristieke kantoorpand aan de Weerdsingel WZ 8 (hoek Amsterdamsestraatweg) in Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen met Ina Niks, 030 – 230 80 20. Of kijk op www.o-event.nl

O / event
Weerdsingel WZ 8a / Utrecht / 030 – 230 80 20 / post@o-groep / www.o-event.nl

Reageer op dit artikel