nieuws

Olie besparende friteuse

Horeca

Om de kosten van het frituren met 50 procent te verminderen, is de Infinity friteuse van Falcon ontwikkeld. De speciaal ontworpen pan met 16 liter inhoud, gebruikt maar 32 procent van de hoeveelheid olie of vet, waardoor de levensduur van de olie verdubbelt. Het ingebouwde oliemanagement systeem zorgt voor een minimale hoeveelheid olieverversingen.‘De productiecapaciteit is […]

Om de kosten van het frituren met 50 procent te verminderen, is de Infinity friteuse van Falcon ontwikkeld.
De speciaal ontworpen pan met 16 liter inhoud, gebruikt maar 32 procent van de hoeveelheid olie of vet, waardoor de levensduur van de olie verdubbelt. Het ingebouwde oliemanagement systeem zorgt voor een minimale hoeveelheid olieverversingen.
‘De productiecapaciteit is 39 procent hoger dan bij de gangbare friteuses. Een hoge voedselkwaliteit wordt bereikt door een snelle recovery van 100-180 graden in vier minuten bij een mimimaal energieverbruik tot minder dan 69 procent’, aldus de leverancier. Verder heeft de friteuse een laag geluidsniveau een verminderde warmteafgifte.

Informatie: AFE Benelux, Nederweert, tel. (0495) 63 44 66 of www.infinityfryers.com / www.afebenelux.nl.

Reageer op dit artikel