nieuws

Online innovatieplatform horeca

Horeca

Het bedrijfschap Horeca en Catering is tijdens de Horecava 2011 begonnen met het werven van ondernemers voor het testpanel voor het innovatieplatform Mijn Horeca. De aftrap zelf gaat in juli plaatsvinden.

Online innovatieplatform horeca

Mijn Horeca is een online management- en innovatieplatform met hulpmiddelen om de dagelijkse bedrijfsvoering te verbeteren. Steekwoorden zijn software, communicatie, informatie en inspiratie. ‘Op één plek, online, omdat het kan,’ zo zegt het Bedrijfschap bij monde van Bert Wiltjer.

Op de Horecava zijn al 207 ondernemers toegevoegd aan het testpanel van het innovatieplatform. Op de BBB in Maastricht (31 jan – 3 februari) zullen de laatste 41 plekken worden vergeven.

De 247 horecaondernemers vormen samen het actieve testpanel van MijnHoreca. Het komende half jaar – voor de ‘echte’ start in juli – gaan zij deelnemen aan het platform en delen zijn hun ervaringen en ideeën.

De input van het testpanel wordt door het Bedrijfschap gebruikt om Mijn Horeca nog beter te laten aansluiting bij de moderne horeca.

Reageer op dit artikel