nieuws

Ook Heineken met Anheuser-Busch in zee

Horeca

Bierbrouwer Heineken en zijn Amerikaanse branchegenoot Anheuser-Busch gaan een samenwerkingsverband aan in Rusland. Eerder maakte Grolsch bekend te gaan samenwerken met de Amerikaanse bierreus.

Ook Heineken met Anheuser-Busch in zee

Heineken gaat bier van Anheuser-Busch brouwen, verkopen en distribueren in Rusland. Dat maakte het bedrijf maandag bekend. Het Nederlandse concern begint de komende maanden met de productie van het bier met het Bud-merk in zijn brouwerij in Sint-Petersburg.

Vorige maand kondigde een andere Nederlandse brouwer, Grolsch, aan samen te gaan werken met Anheuser-Busch. De Amerikanen nemen bij deze deal in de Verenigde Staten de import, verkoop, marketing en distributie van het in Nederland gebrouwen Grolsch-bier voor hun rekening.

Reageer op dit artikel