nieuws

Oostwegel voorspelt spectaculaire omzetgroei

Horeca

Camille Oostwegel gaat dit jaar spectaculair plussen. De Limburgse horecaondernemer voorspelt een omzetstijging van maar liefst 18 procent. Daarmee komt de jaaromzet van Oostwegel uit op bijna 20 miljoen euro. Met dank aan George Bush.

Oostwegel voorspelt spectaculaire omzetgroei

Dat blijkt uit de nieuwe Top-100 van grootste horecabedrijven van ons land. Oostwegel verwacht dat zijn jaaromzet van 16,7 miljoen euro in 2004 stijgt naar 19,7 miljoen euro in 2005. Daarmee zal de ondernemer met een voorkeur voor historische panden flink stijgen op de ranglijst met grootste horecaondernemers. Momenteel bezet hij de 55e plek.

De opzienbarende groei moet deels komen uit de toeloop van het Gaia-dierenpark in Kerkrade. Dat park met onder meer gorilla’s is direct bereikbaar via Kasteel Erenstein, één van de acht bedrijven van Oostwegel. Daarnaast zal de Amerikaanse president Bush een duit in het zakje doen. Bush overnachtte afgelopen weekend met zijn crew op Château St. Gerlach in Houthem, de geboorteplaats van Oostwegel.

Oostwegel bezit acht horecabedrijven in veelal monumentale panden waaronder Château Neercanne, Château St. Gerlach en Kasteel Erenstein. Daarnaast opent hij dit jaar het Kruisherenhotel in Maastricht.

Benieuwd naar de Top-100. Bekijk dan hier de gehele ranglijst.

Reageer op dit artikel