nieuws

Oriëntaalse snack

Horeca

Bamischijf Oriëntal is een nieuwe snack van Welten, onderdeel van Ad van Geloven. Door de zoetpittige smaak onderscheidt de bamischijf zich van de andere Welten producten. Bovendien zorgt deze snack voor variatie in het bestaande snackassortiment. De bamischijf is extra groot en weegt maar liefst 135 gram. In de verpakking met Oosterse uitstraling, zitten 18 […]

Bamischijf Oriëntal is een nieuwe snack van Welten, onderdeel van Ad van Geloven. Door de zoetpittige smaak onderscheidt de bamischijf zich van de andere Welten producten. Bovendien zorgt deze snack voor variatie in het bestaande snackassortiment. De bamischijf is extra groot en weegt maar liefst 135 gram. In de verpakking met Oosterse uitstraling, zitten 18 bamischijven.

De bamischijven zijn geschikt om in de friteuse te bereiden. Ze zijn verkrijgbaar bij de diepvriesgrossier.

Informatie: Ad van Geloven, Tilburg, tel. (013) 46 40 640 of www.advangeloven.nl.

Reageer op dit artikel