nieuws

Oudste wordt snelste

Horeca

Een van de oudste bedrijven van Amsterdam – hotel Amsterdam/De Roode Leeuw – is nu een van de snelste bedrijven van de stad.

Het bedrijf uit het jaar 1454 biedt de gasten sinds kort de service van TimeSpots. Dit draagbare computertje werkt als een routeplanner en vertelt gebruikers hoe ze het snelst bij een bepaald restaurant kunnen komen, maar ook wat er op het menu staat, of er speciale acties zijn en noem maar op. Ook kunnen ze via het handheldcomputertje reserveren. Verder is er informatie over toeristische attracties te vinden.

Hotel Amsterdam is een van de eerste horecabedrijven die de gasten gebruik laat maken van het apparaatje. Gasten huren het apparaat en nemen het mee op hun verkenning door de stad. General manager René Wildeman (foto midden) kan zijn gasten naar eigen zeggen een betere dienst bewijzen met TimeSpots. Na Amsterdam zijn andere steden aan de beurt. Volgens leverancier Nika Productions is de formule uitrolbaar binnen Europa. (Telefoonnummer TimeSpots: (020) 612 73 02).

Reageer op dit artikel