nieuws

Palace Hotel biedt Nordic Walking-programma

Horeca

Het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee gaat het fitnessprogramma aanpassen aan oudere gasten. Het vijfsterrenhotel biedt onder professionele begeleiding Nordic Walking aan en speelt hiermee in op de vergrijzing van de maatschappij.

Palace Hotel biedt Nordic Walking-programma

Dat meldt het hotel in een persbericht. Palace Hotel biedt deze vorm van wandelsport aan in samenwerking met haar Vitality Fitness Club. Deelnemers aan Nordic Walking krijgen eerst in het hotel uitgebreid uitleg over de sport, waarna ze een dag later de sportactiviteit gaan uitvoeren op het strand en in de duinen nabij het Palace Hotel.

Nordic Walking is wandelen met twee speciale loopstokken. De sport is komen overwaaien uit Scandinavië en razend populair in ons land. Bij Nordic Walking worden meer spiergroepen gebruikt dan bij gewoon wandelen.

Het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee heeft 120 kamers. Het hotelbedrijf bevat twee restaurants. Vorige maand was het hotel in het nieuws met de komst van topkok Pascal Jalhaij naar restaurant Chatillon, één van de twee eetgelegenheden in het Palace Hotel. Chatillon is sinds begin dit jaar gesloten en hoopt op 1 november de deuren weer te openen.

Reageer op dit artikel