nieuws

Playstation 3 in de verkoop

Horeca

RIJSWIJK – Sinds middernacht is het mogelijk om in de Benelux een Playstation 3 te bemachtigen. 44.000 van de 50.000 populaire spelcomputers zijn al gereserveerd.

Playstation 3 in de verkoop

In Club Hotel Arena te Amsterdam vond gisteren The Launch Party plaats waarbij gasten voor het eerst met de PS3 konden spelen. Om klokslag twaalf uur verkocht Hans Breukhoven, directeur Free Record Shop, de eerste Playstation3.

De console was november vorig jaar al te verkrijgen in de Verenigde Staten en Japan. De Europese introductie moest worden uitgesteld, omdat er door productieproblemen te weinig spelcomputers voorhanden waren.

De spelcomputer kost zo’n 600 euro. Hij is hiermee fors duurder dan de Xbox van Microsoft en de Wii van Nintendo.

Reageer op dit artikel