nieuws

Primera groeit naar 400 winkels

Horeca

WAARDENBURG – De tabaks- en gemaksformule Primera verwacht in de loop van volgend jaar de vierhonderdste vestiging te openen. De franchiseformule telt nu nog 360 winkels.

Primera groeit naar 400 winkels

Dat meldt Primera in een persbericht over het eerste kwartaal. Daarin zegt het bedrijf dat de omzet in goederen met 3 procent is toegenomen. Sigaretten, boeken en kantoorartikelen zijn daarbij volgens het bedrijf de belangrijkste stijgers.

Bij de dienstverlening daalden de inkomsten door kansspelen, al zegt Primera hier vergeleken met andere verkooppunten nog redelijk te hebben gescoord. De overige diensten zoals postzegels en ticketverkoop stegen echter in geld met 30 procent. Primera denkt in de tweede kwartaal het groeitempo vast te kunnen houden.

Reageer op dit artikel