nieuws

Regardz investeert 30 miljoen

Horeca

Regardz Hospitality Group gaat tot 2010 dertig miljoen euro uitgeven in de renovatie van haar bestaande bedrijven. Het gaat hier om het aanpakken van alle tien de zaken van Regards, vijf hotels en vijf meeting centres.

Regardz investeert 30 miljoen

Op korte termijn worden vijf etages met meeting rooms bij Regardz Eenhoorn Amersfoort gerenoveerd en gerestyled. Daarnaast vindt een grootscheepse renovatie plaats van de congreszaal van Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. In het Rotterdam Airport Hotel worden alle bedden vervangen en Berghotel Amersfoort krijgt een nieuwe fitnessruimte en 26 gerenoveerde kamers.

Regardz staat voor bereikbaarheid, kwaliteit en professionaliteit. Niet alleen de service, maar ook de geboden hardware moet dus aan hoge eisen voldoen. Continue investeren is daarom vereist’, aldus algemeen directeur Job Heilijgers van Regardz Hospitality Group.

Verder meldt het bedrijf dat het minimaal twee bedrijven per jaar wil toevoegen. Hiervoor is het benodigde investeringbudget beschikbaar. Het gaat hierbij om zaken op strategische locaties, zo meldt Regardz.

Reageer op dit artikel