nieuws

Restaurant-sushi

Horeca

Exellent Food & Snacks brengt restaurant-sushi op de horecamarkt in eerste kwaliteit diepvries. Er is nu op elk gewenst moment van de dag in vijf minuten sushi is te serveren met de kwaliteit van vers. Het assortiment bestaat uit drie maki rol, drie nigiri rijstbolletjes en een aparte tray met drie pakjes vis. De bereiding […]

Exellent Food & Snacks brengt restaurant-sushi op de horecamarkt in eerste kwaliteit diepvries. Er is nu op elk gewenst moment van de dag in vijf minuten sushi is te serveren met de kwaliteit van vers. Het assortiment bestaat uit drie maki rol, drie nigiri rijstbolletjes en een aparte tray met drie pakjes vis.

De bereiding is makkelijk en gaat als volgt. Plaats de tray met vis vijf minuten in koud water. Zet de tray met rijstbolletjes zo’n anderhalve minuut in de magnetron. Na verhitting nog drie minuten in de folie laten staan. Open beide trays en leg de inmiddels ontdooide vis op de rijstbolletjes. Serveer met sojasaus en een beetje wasabi.

EXELLENT FOOD & SNACKS / 07.404 (Horecava 2005)
Heerhugowaard
(072) 571 93 31
mail@exellentfood.nl

Reageer op dit artikel