nieuws

Restaurantovervallers voor de rechter

Horeca

Heb jij al eens een kogel door je kop gekregen’. Drie Utrechters gebruikten deze niet bepaald plezierige openingsvraag bij hun onaangename bezoek bij diverse restaurants. Binnenkort staan de overvallers voor de rechter om zich te verantwoorden voor zeker acht overvallen.

Naast restaurants hadden de drie, in de leeftijdscategorie van 19 tot 21 jaar, het gemunt op supermarkten en tankstations. Op 28 augustus overvielen de drie het Utrechtse restaurant Goesting van de eigenaren en gastpersonen Ron Okhuijsen en Katy Elst. Drie weken daarvoor bezochten de overvallers restaurant Het Griftpark in Utrecht. Eind augustus, twee dagen na ‘Goesting’, was restaurant Noord aan de beurt. In september moest het AC restaurant Woudenberg eraan geloven.

De drie verdachten staan volgende maand voor de rechter van de Utrechtse Rechtbank.

Reageer op dit artikel