nieuws

ROC Oost-Nederland steelt show tijdens NK Gastheer/Gastvrouw

Horeca

Het ROC Oost-Nederland uit Almelo is de grote winnaar geworden van de SVH talentenwedstrijd NK Gastheer/Gastvrouw. Irene Bult van Oude Raadskelder in Oldenzaal pakte de zege, Deborah Temmink van De Beukenhorst in Winterswijk werd tweede. Derde werd Linn Binnerts, leerling van ROC Amsterdam en dochter van SVH Meesterkok Imko Binnerts.

ROC Oost-Nederland steelt show tijdens NK Gastheer/Gastvrouw

Volgens de jury beschikt winnaar Bult over kwaliteit waarmee mogelijkheden zijn om hoge ogen te gooien tijdens internationale wedstrijden. Bult zal daarom dit jaar intensief worden getraind om in 2005 deel te nemen aan een internationale talentenjacht. Tijdens de prijsuitreiking in een overvolle HorecavArena speelden de gastheren in de finale de tweede viool.

Volgens de jury beschikt winnaar Bult over kwaliteit waarmee mogelijkheden zijn om hoge ogen te gooien tijdens internationale wedstrijden. Bult zal daarom dit jaar intensief worden getraind om in 2005 deel te nemen aan een internationale talentenjacht. Tijdens de prijsuitreiking in een overvolle HorecavArena speelden de gastheren in de finale de tweede viool.

Reageer op dit artikel