nieuws

Rul gehakt om te variëren

Horeca

Boltjes Rul Gehakt Grof Rundvlees is een nieuw product voor de catering- en instellingenmarkt. De structuur van dit product is grover dan de bekende Gehaktkruimel van Boltjes. Rul Gehakt Grof Rundvlees is los ingevroren en veelzijdig toepasbaar, zoals in gehaktsauzen, roerbakgerechten en pastagerechten. De producent meldt dat Rul Gehakt Grof Rundvlees een gebraden product is […]

Boltjes Rul Gehakt Grof Rundvlees is een nieuw product voor de catering- en instellingenmarkt. De structuur van dit product is grover dan de bekende Gehaktkruimel van Boltjes. Rul Gehakt Grof Rundvlees is los ingevroren en veelzijdig toepasbaar, zoals in gehaktsauzen, roerbakgerechten en pastagerechten. De producent meldt dat Rul Gehakt Grof Rundvlees een gebraden product is van constante kwaliteit. Het product heeft een laag vetpercentage, geringe vochtverliezen, is IQF ingevroren en lang houdbaar.

Boltjes Rul Gehakt Grof Rundvlees is een nieuw product voor de catering- en instellingenmarkt. De structuur van dit product is grover dan de bekende Gehaktkruimel van Boltjes. Rul Gehakt Grof Rundvlees is los ingevroren en veelzijdig toepasbaar, zoals in gehaktsauzen, roerbakgerechten en pastagerechten. De producent meldt dat Rul Gehakt Grof Rundvlees een gebraden product is van constante kwaliteit. Het product heeft een laag vetpercentage, geringe vochtverliezen, is IQF ingevroren en lang houdbaar.

Rul Gehakt Grof Rundvlees is verkrijgbaar in twee verschillende soorten grootverpakkingen met een doosinhoud van drie keer één kilo of één keer vier kilo.

Informatie: Enkco Foodservice, Holten, tel. (0548) 37 37 37 of www.enkco.nl

Rul Gehakt Grof Rundvlees is verkrijgbaar in twee verschillende soorten grootverpakkingen met een doosinhoud van drie keer één kilo of één keer vier kilo.

Informatie: Enkco Foodservice, Holten, tel. (0548) 37 37 37 of www.enkco.nl

Reageer op dit artikel