nieuws

Scheveningse Horeca lanceert mobiel portiersteam

Horeca

Crazy Pianos heeft afgelopen weekend in samenwerking met acht andere Scheveningse horecaondernemers een mobiel portiersteam gelancheerd. In samenwerking met de regionale politie willen de participanten de veiligheid van Scheveningse uitgaanspubliek waarborgen. Crazy Pianos en de Scheveningse horeca zijn naar verluidt de eerste die op eigen iniatief een dergelijke dienst aanbieden.

Scheveningse Horeca lanceert mobiel portiersteam

Het initiatief is mogelijk gemaakt door de stichting Veilig Uitgaan Scheveningen. Deze stichting is in het leven geroepen door horecaondernemers en zal moeten bijdragen aan een eenduidig beleid op het gebied van veiligheid. Consequent toepassen van maatregelen en eenduidigheid in het beleid zijn de pijlers waarop de stichting rust.

Reageer op dit artikel