nieuws

Schietpartij NH aangekondigd

Horeca

De schietpartij in het Zoetermeerse hotel van NH waarbij één vrouw om het leven kwam, was aangekondigd. De verdachte zou aan een medegevangenen hebben verteld over zijn plan om zijn ex-vrouw en kinderen tijdens het weekendverlof neer te knallen.

Schietpartij NH aangekondigd

Dat meldt De Telegraaf. Justitie onderzoekt de zaak. De verdachte, de 41-jarige Kremling S. uit Zoetermeer, schoot vorig weekend zijn ex-vrouw in de lobby van NH Zoetermeer door het hoofd. Het slachtoffer overleed een dag na de aanslag aan haar verwondingen.

S. zat vanwege een steekpartij in de gevangenis van Zoetermeer. Daar vertelde hij volgens medegevangenen over zijn plannen tijdens het eerste weekendverlof. De gedetineerden vertelden het verhaal vervolgens aan de bewaarders, die geen actie ondernamen met de verkregen informatie.

Reageer op dit artikel