nieuws

Schiphol start nieuwe vip-lounge

Horeca

Schiphol opent binnenkort een luxe lounge waar bedrijven hun belangrijke gasten kunnen verwelkomen. Uiteraard kunnen die gasten ook gefeteerd worden op eten en drinken van hoog niveau. De lounge is van alle gemakken voorzien.

Schiphol start nieuwe vip-lounge

Gasten kunnen er niet alleen comfortabel zitten en eten, maar het is ook mogelijk om on line te gaan of gewoon de krant te lezen. Die gasten hoeven daar niets voor te betalen. Het bedrijf dat ze uitnodigt, neemt alle kosten voor zijn rekening.

Ondernemingen dienen daartoe een sponsorcontract met Schiphol af te sluiten. Een bank en een zakenreisorganisatie hebben al toegehapt. De luchthaven onderhandelt met een telecombedrijf, een elektronicaconcern en een hotelketen.

Schiphol mikt op zo’n 35.000 gebruikers per jaar. Volgens de luchthaven hebben zakelijke bezoekers behoefte aan rust. Daarnaast doen bedrijven graag zaken op Schiphol, maar dan wel in een eigen omgeving.

Reageer op dit artikel