nieuws

Sector houdt themadag

Horeca

De sector Fastfood- en IJsbedrijven houdt op maandag 10 december een landelijke themabijeenkomst voor cafetariahouders. Plaats van handeling is het Dolfinarium in Harderwijk.

Tijdens de dag komen twee onderwerpen aan bod. Allereerst wordt stilgestaan bij de relatie tussen retail en horeca. ‘In de fastfoodbranche is een bijstelling nodig om in te spelen op concurrerende ontwikkelingen die zich in het supermarktkanaal afspelen’, licht sectorvoorzitter Johan van der Weerd toe. ‘Voor cafetariaondernemers liggen terzake volop kansen.’ Het tweede thema betreft de onlangs naar buiten gekomen conclusie van de Keuringsdienst van Waren, dat een deel van de cafetaria’s in Nederland zich niet aan de Warenwet houdt. In dit kader wordt ook een cd-rom aangeboden, die cafetariahouders behulpzaam is bij het opstellen van een hygiëneplan op basis van de HACCP-eisen. KHN-leden krijgen voor de themabijeenkomst overigens een persoonlijke uitnodiging. Die bevat tevens het complete programma.

Reageer op dit artikel